Mainosvideot

Tehoa mainontaan ja euroja viivan alle
Lue lisää
Videot joka mediaan

Tehokkaat videomainokset Faboon, Instaan ja Tubeen.

Maksettu sosiaalinen videomainos on yksi tehokkaimmista markkinointikeinoista yrityksellesi. Valitettavasti monet kampanjat saavuttavat huonoja tuloksia staattisen mainoksensa vuoksi. Videomainosten on osoitettu lisäävän merkittävästi myyntiä ja tuloksia - samalla kun ne alentavat mainontakuluja.

Pyydä tarjous mainosvideosta
Mainosvideo videotuotanto jyväskylä
Mainosvideo Jyväskylä
Videot, jotka tekevät tulosta

Paranna kampanjasi tehokkuutta merkittävästi.

Sinulla on alle sekuntti aikaa kiinnittää yleisösi huomio verkossa. Onko mainoksesi toimiva? Videomainoksemme on suunniteltu niin, että se pysäyttää katselijan välittömästi videon äärelle.

📊 Miten yritykseni voi hyödyntää mainosvideoita?

Maksettu sosiaalisen median mainonta on yksi tehokkaimmista ja mitattavimmista markkinointikeinoista yrityksille. Tehokkaiden kampanjoiden rakentamisen haasteena on aina luovuus.

 • Pysäyttääkö mainokseni katselijan palveluni/tuotteeni äärelle?
 • Onko mainokseni tarpeeksi mielenkiintoinen saadakseen ihmisten huomion?
 • Onko mainokseni tarpeeksi tehokas selittämään, mitä tarjoan?

Tekstin, valokuvien ja graafisten mainosten tehokkuus on rajallinen, koska tiedon ymmärtäminen ja sulattaminen vie usein enemmän aikaa/vaivaa.

Toisaalta videomainokset ovat erinomaisia ​​juuri tähän. Videomainos ei vain kiinnitä yleisösi huomiota sekunnin murto-osassa, vaan pitää heidän huomionsa riittävän pitkään, opettamaan heitä tarjouksestasi ja houkuttelemaan heitä toimimaan.

Facebookissa/Instagramissa katsotaan enemmän videomainoksia kuin mitään muuta mainosmuotoa. Tämä antaa kampanjoillesi selkeän edun, joka paitsi lisää niiden tehokkuutta, myös säästää aikaa/rahaa prosessissa.

Video erottaa sinut kilpailijoistasi.

Video on ilmiömäinen tapa erottua kilpailijoistasi sekä paikallisesti että verkossa. Vaikka kilpailijat saattavat pystyä vastaamaan hinnoitteluun, heidän on mahdotonta toistaa muita liiketoiminnan ydintekijöitä - tiimistäsi, toimistoosi ja tarinaasi.

Suurin osa paikallisista yrityksistä on edelleen jäljessä sosiaalisen mainonnan suhteen, ja vielä vähemmän he ovat ryhtyneet videomarkkinointiin. Video voi olla ilmiömäinen työkalu, joka erottaa sinut vähemmän tekniikkaa ymmärtävistä kilpailijoistasi.

Video on mitä asiakkaat haluavat nähdä.

Joka vuosi videosisällön kysyntä kasvaa rajusti. Nopean mobiili -internetin ja laajenevien datakattojen tultua normiksi, videosta on tullut halutuin ja tehokkain väline verkkoviestinnässä yrityksille.

👩🏻 Kenelle tämä palvelu sopii?

Sosiaalisten mainosten avulla on mahdollista kohdistaa vain tiettyihin väestöryhmiin (esim. 35–40-vuotiaas nainen, ei lapsia, katsoo Huutokauppakeisaria ja tekee ostoksensa Prismassa), on täysin mahdollista segmentoida todellinen mainoksesi vastaamaan näitä tietoja.

Voimme luoda videomainoksia, jotka puhuvat suoraan eri kohdeyleisöillesi.

Tai toisin sanoen, voit näyttää erilaisia ​​videomainoksia eri ihmisille eri aikoina - ja parantaa yleistä tehokkuuttasi (ja pienentää mainontakuluja).

Katsotaanpa konkreettista esimerkkiä:

Oletetaan, että olet hammaslääkäri kaupungissa. Tiedät, että asiakkaasi tulevat luoksesi eri syistä ja siksi heille on markkinoitava eri tavoin.

Kaikki eivät tarvitse hammasrautoja, eikä kaikilla ole hammassärkyä. Tässä on muutamia erilaisia ​​kampanjoita, jotka voit luoda segmentoinnin ja osuvan mainoksen avulla:

 • Videomainos ennen/jälkeen hammasraudoista
 • Videomainos hampaiden valkaisuprosessista (suunnattu naisille, jotka ovat kiinnostuneita hampaiden valkaisusta)
 • Videomainos lapsista hammaslääkärissä (suunnattu ala -asteen lasten äideille)
 • Videomainoksesi toimistostasi/henkilökunnastasi (tarkoitettu kaikille 20 korttelin säteellä hammaslääkärin vastaanotosta)
 • Toimistosi/henkilökuntasi videomainos (suunnattu ihmisille, jotka ovat "muuttaneet hiljattain Jyväskylään")

Kustomoimalla videomainoksesi eri tietojen mukaan, voit houkutella jatkuvasti lisää asiakkaita tehokkaalla ja skaalautuvalla tavalla.

📈 Miten voin hyödyntää tätä videota oikein?

Tehokkaiden videomainosten käynnistämisessä yrityksellesi on kaksi pääkomponenttia:

 1. Kampanjan asianmukainen toteutus ja analytiikka.
 2. Todelliset videomainokset, jotka asiakkaasi näkevät.

Korkeasti konvertoivat videot eivät tee mitään yrityksellesi, jollei kampanjat ole määritetty oikein. Sillä ei ole väliä, onko se Facebook, Instagram, Snapchat vai YouTube - kaikki maksulliset sosiaalisen mainonnan strategiat tarvitsevat oikean kampanjan määrittämisen, toteuttamisen, analysoinnin ja optimoinnin ollakseen tehokkaita.

Value Films keskittyy tiukasti tämän yhtälön toiseen osaan ja luomme tehokkaat visuaalisesti toimivat videot, jotka potentiaaliset asiakkaasi näkevät.

Vaikka teemme tiivistä yhteistyötä markkinointitiimisi kanssa tehokkaan strategian kehittämiseksi, markkinointitiimisi (tai mainostoimisto) on vastuussa resurssien käyttöönotosta kampanjoissasi.

Olemme havainneet tämän parhaaksi lähestymistavaksi videomainoksille, koska sen avulla voimme keskittää aikamme ja energiamme itse videoiden parantamiseen, ja se antaa markkinointitiimillesi paremman hallinnan kampanjan todellisesta toteutuksesta (budjetit, mainoskulut, analytiikka jne.).

Siksi videomainosten osalta työskentelemme ensisijaisesti sellaisten yritysten kanssa, joilla on jo joko sisäinen markkinointitiimi tai mainostoimisto valmiina.

Mainosvideot
Paranna mainosten tehokkuutta
Videomainokset lisäävät tarjouksesi vakuuttavuutta, joten voit käyttää saman summan rahaa, mutta saada enemmän liidejä/tuloksia.
Mainosvideon tuotanto
Pienennä mainontakustannuksia
Dynaaminen videomainos parantaa osuvuuspisteitäsi antamalla sinulle alhaisemman hankintakohtaisen hinnan.
Mainosvideon tuotanto
Paranna brändin tunnettuutta
Videomainokset voivat maalata elävän kuvan tuotteestasi tai palvelustasi, mukaan lukien selitysvideot, arvosteluvideot ja paljon muuta.

"Olemme tehneet Panun kanssa vasta yhden projektin, jossa oli useampi video. Työskentely on ollut ammattimaista, videot ylittänyt odotukset sekä aikataulut ovat aina pysyneet, joten tulemme varmasti tekemään yhteistyötä myös jatkossa.

Panu aidosti välittää asiakkaan ajatuksista ja haluaa tehdä asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuotteen."

Matti Orava
Head Of Partnerships @ KOVA Esports
Kaikki hyöty irti videosta

Miten videoita yleensä käytetään mainonnassa?

Haluamme varmistaa, että saat videostasi kaiken irti. Tässä on vain muutamia muita tapoja, joilla voit hyödyntää tämän tyyppistä videota nähdäksesi entistä parempia tuloksia yrityksessäsi.

 • Lisää myyntiä Facebookissa, Instagramissa ja YouTubessa
 • Ohjaa liikennettä verkkosivustollesi, myyntisuppiloon tai kassasivulle
 • Ilmoita myynnistä, tarjouksista ja rajoitetun ajan tarjouksista
 • Luo laadukkaita liidejä ja kasvata sähköpostilistaa
 • Hoivaa liidejä markkinointisuppilon avulla
 • Rakenna ennakointia tapahtumille ja promootioille
 • Kohdista uudelleen nykyinen asiakasliikenne verkkosivustoltasi
 • Kouluta mahdollisia ostajia prosessistasi/palvelustasi
Pistä viestiä, niin jutellaan

Meihin luottavat

Yritystehdas
VMP Group
Valtra
St Hockey
Kova
Medimanageri
NHHF
Sosped
Sinun brändisi, sinun näköisesi video

Tehokkaat videomainokset

Kun työskentelet kanssamme, et saa vain videokumppania, vaan myös markkinoinnin ja liiketoiminnan kumppanin . Haluamme tarjota sinulle suuren toimiston luovuuden- nopeasti ja murto-osalla kustannuksista .

Mainosvideot
Kuvaus 100% paikan päällä.

Tiimimme tulee luoksesi. Kuvaamme ja editoimme kaiken tarvittaessa paikan päällä.

Mainosvideot
Nopea vai todella nopea.

Me ollaan nopeita. Konseptista käsikirjoitukseen, kuvaamiseen ja muokkaamiseen. Saat lopullisen tuotteen nopeasti.

Mainosvideot
Sinun näköinen video. Aina.

Värit, fontit, tyylit, logot ja sävyt. Videot sopivat yhteen muun brändisi tyylien kanssa. Aina.

Mainosvideot
Selkeä hinta

Teemme vaikuttavan videomarkkinoinnin kaikkien yritysten saataville, pienille tai suurille. Ei piilotettuja maksuja tai muuta sähläystä.

Sopiva ratkaisu jokaiselle yritykselle.
Tarjoamme skaalautuvia tuotantopaketteja, joiden avulla video on kaikkien liiketoiminnan tasojen ulottuvilla - yhden hengen startupista kansainvälisiin organisaatioihin.
 • 10 sekuntia → 3 minuutin videosisältö
 • Useat kuvasuhteet (1:1, 16:9, 9:16)
 • Puolen päivän kuvaus paikan päällä
 • Ammattilaistason valaistus ja ääni
 • Käsikirjoitus tuki
 • Musiikki täysin lisensoitu
 • 6K RAW Videot
alk. 2499 € (+alv)
Pyydä Tarkka tarjous
Keskustelusta tämäkin alkaa

Rennosti keskustellen!

Kysyminen kannattaa aina, eikä se sido sinua mihinkään. Emme myöskään hyökkää kimppuusi puhelimen tai mailin välityksellä. Pistä rennosti viestiä, niin katsotaan, josko yhteistyö olisi hedelmällistä.

Jos tiedät tasan mitä haluat, voit pyytää suoran tarjouksen täältä.