Meistä

Jyväskylästä käsin koko Suomeen. Kerromme tarinasi, selitämme vaiketkin konseptit ja tuomme teille lisää asiakkaita.

Meidän tarina

Value Films on pitkän kehitystyön ja yhden miehen unelmasta lähtöisin. Value Filmsistä on muodostunut yritys, joka haluaa palvella asiakkaitaan niin, että tuloksien saavuttaminen on mahdollista.

Pääperustaja Panu Kotilainen on entinen urheilija, joka löysi urheilu-uran jälkeen intohimon erilaisten ihmisten ja yritysten auttamisesta. Me ei tehdä videoita, ellei me todella uskota siihen, että voimme auttaa. Näemme videot ensisijaisesti markkinoinnin työkaluina, joilla saadaan aikaan haluttu tulos. Markkinoinnin ymmärtäminen onkin tärkein asia videotyökalujen onnistumisen kannalta.

Panu Kotilainen aloitti videoiden teon niin kuin se yleensä menee. Tähtäin oli visuaalisesti mahdollisimman hienojen videoiden tekemisessä. Nopeasti ajatus alkoi kuitenkin kääntyä olennaiseen. Miten videoilla saadaan aikaan parhaimmat tulokset? Tärkeintä on ymmärtää meidän asiakkaan asiakasta. Kohderyhmää jolle video tehdään. Kuinka juuri hänelle pitää kommunikoida. Videoiden tekninen toteutus ja visuaalinen ilme on myös todella tärkeää. Mutta ei pidä unohtaa tärkeintä, markkinoinnin näkökulmaa.

Tätä me tehdään. Yritetään ymmärtää. Niin pitkälle kuin se on mahdollista.

Value Films kuvaamassa
Value Films kuvaamassa

Toimintamme perusta

Value Filmsin rakenne on ainutlaatuinen. Pystymme toimimaan asiakkaan oikeiden tarpeiden mukaan. Meillä ei ole ison tuotantoyhtiön kulurakennetta. Laajojen verkostojen avulla löydämme projekteihin oikeat ja Suomen laadukkaimmat tekijät nopeasti.

Tuotantopuolella palkkaamme ja työskentelemme yhdessä alan johtavien operaattoreiden, äänisuunnittelijoiden, koordinaattoreiden, avustajien ja ammattimaisten toimittajien kanssa tarpeiden mukaan projektin toteuttamiseksi.

Tämän joustavuuden ansiosta voimme lähestyä jokaista projektia yksilöllisesti ja palkata tehtävään parhaat lahjakkuudet (ilman turhia lisäkustannuksia). Tulokset ovat parempia videoita, jotka toimitetaan nopeasti, murto -osalla kustannuksista (verrattuna perinteisiin videotoimistoihin).

Kuinka palvemme?

Perustajina olemme havainneet, että olemme kaikkein tyytyväisimpiä työskennellessämme rajoitetun määrän asiakkaiden kanssa sen sijaan, että tekisimme monta projektia kerrallaan. Työskentelemme mieluummin läheisesti asiakkaiden kanssa, jotta voimme tuottaa heidän liiketoiminnalleen parhaan mahdollisen tuloksen.

Tämä tarkoittaa syvällistä kulkua jokaisen asiakkaan kanssa oppiaksemme tarkalleen, miten heidän liiketoimintansa toimii, mukaan lukien myyntisuppilon ymmärtäminen, ainutlaatuiset arvoehdotukset, kohdemarkkinat ja paljon muuta.

Videoita voidaan käyttää loputtomasti, mutta vain harvat niistä ansaitsevat sinulle rahaa. Haluamme löytää yrityksellesi parhaat rahantekovivut. Selvitämme kanssasi suurimmat mahdollisuudet, joita voidaan hyödyntää sinun liiketoiminnan kasvattamiseen.

Value Films Jyväskylä
Value Films Jyväskylä

Kenelle tehdään?

Teemme yhteistyötä koko Suomen alueella yritysten kanssa - sekä suurten että pienten. Teemme yhteistyötä yrittäjien kanssa, jotka haluavat kasvua. Yritysten omistajien, jotka haaveilevat rakentavansa liiketoimintansa paremmaksi, vahvemmaksi ja palvelemaan enemmän ihmisiä.

Jokainen yritys voi hyötyä tehokkaammasta markkinoinnista. Teemme yhteistyötä yritysten kanssa, jotka ymmärtävät tämän ja haluavat ryhtyä toimiin parantaakseen brändinsä viestintää.

Työskentelemme ensisijaisesti yrityksen omistajan, sisäisen markkinointitiimin tai ulkopuolisen toimiston kanssa, joka hoitaa brändin markkinointia/viestintää.