Meistä

Jyväskylästä käsin koko Suomeen. Kerromme tarinasi, selitämme vaiketkin konseptit ja tuomme teille lisää asiakkaita.

Meidän missio

Meidän missio on hyvin yksinkertainen. Auttaa sinua viestimään tarinasi syvällisesti, merkityksellisesti ja avoimesti. Paras tapa tehdä se tällä hetkellä, on video.

Aloitimme videoiden teon, niin kuin se yleensä menee. Tähtäin oli visuaalisesti mahdollisimman hienojen videoiden tekemisessä. Kokeilujen ja oppimisen kautta ajatus alkoi kääntyä nopeasti olennaiseen. Miten saadaan meidän asiakkaalle parhaat tulokset? Vaikka visuaalisesti ja äänimaailmaltaan laadukas video on erittäin tärkeää brändinne kannalta, ei se kuitenkaan ole tärkein asia.

Tärkeintä on saada teidän viesti ja tarina oikealla tavalla kohderyhmänne tietoisuuteen. Helposti, ymmärrettävästi ja erottuvasti. Tärkeintä on ymmärtää asiakkaamme liiketoiminnan ydin. Lähtien yrityksen arvoista aina lopulliseen tavoitteeseen asti. Ymmärrämme kohderyhmäsi ja potentiaalisen asiakkaasi mielenmaiseman. Kuka hän on ja miten hänelle tulee viestiä? Mitä hän arvostaa ja millaista sisältöä hän arvostaa?

Videoiden tekninen toteutus ja visuaalinen ilme on tärkeä osa onnistumista, mutta ei pidä unohtaa tärkeintä, kokonaisvaltaisesti teidän liiketoiminnan ja markkinoinnin ymmärtämistä.

Kun ymmärrämme teidän liiketoiminnan ja tarinan, voimme viestiä sen tehokkaasti ja tulosta tekevästi kohderyhmällesi.

Value Films kuvaamassa
Value Films kuvaamassa

Toimintamme perusta

Value Filmsin rakenne on ainutlaatuinen. Pystymme toimimaan asiakkaan oikeiden tarpeiden mukaan. Meillä ei ole ison tuotantoyhtiön kulurakennetta. Verkostojen avulla löydämme projekteihin oikeat ja laadukkaimmat tekijät nopeasti.

Tuotantopuolella työskentelemme yhdessä alan lahjakkaimpien toimijoiden kanssa. Aänisuunnittelijat, koordinaattorit, avustajat ja muut ammattilaiset mietitään jokaiseen projektiin erikseen. Ei tehdä mitään ylimääräistä, mikä ei tuota sinulle lisäarvoa.

Tämän joustavuuden ansiosta voimme lähestyä jokaista projektia yksilöllisesti ja palkata tehtävään parhaat tekijät (ilman turhia lisäkustannuksia). Tulokset ovat parempia videoita, jotka toimitetaan nopeasti, murto -osalla kustannuksista (verrattuna perinteisiin videotoimistoihin).

Kuinka palvemme?

Olemme havainneet, että olemme kaikkein tyytyväisimpiä työskennellessämme rajoitetun asiakas määrän kanssa sen sijaan, että tekisimme monta projektia kerrallaan. Työskentelemme mieluummin syvällisesti asiakkaiden kanssa, jotta voimme tuottaa heidän liiketoiminnalleen parhaan mahdollisen tuloksen.

Tämä tarkoittaa syvällistä kulkua jokaisen asiakkaan kanssa oppiaksemme tarkalleen, miten heidän liiketoimintansa toimii, mukaan lukien myyntisuppilon ymmärtäminen, ainutlaatuiset arvoehdotukset, kohdemarkkinat ja paljon muuta.

Videoita voidaan käyttää loputtomasti, mutta vain harvat niistä tuottavat sinulle oikeita asiakkaita. Haluamme löytää yrityksellesi parhaat mallit, että voit kertoa tarinasi oikein ja saavuttaa maksimaalisen kehityksen. Selvitämme kanssasi suurimmat mahdollisuudet, joita voidaan hyödyntää liiketoimintasi kasvattamiseen.

Value Films Jyväskylä
Value Films Jyväskylä

Kenelle tehdään?

Teemme yhteistyötä koko Suomen alueella yritysten kanssa - sekä suurten että pienten. Teemme yhteistyötä yrittäjien kanssa, jotka haluavat kasvua. Yrittäjien ja eri alojen ammattilaisten kanssa, jotka haaveilevat rakentavansa liiketoimintansa paremmaksi, vahvemmaksi ja palvelemaan enemmän ihmisiä.

Jokainen yritys voi hyötyä tehokkaammasta markkinoinnista. Teemme yhteistyötä yritysten kanssa, jotka ymmärtävät tämän ja haluavat ryhtyä heti konkreettisiin toimiin parantaakseen brändinsä viestintää.

Työskentelemme ensisijaisesti yrityksen omistajan, sisäisen markkinointitiimin tai ulkopuolisen toimiston kanssa, joka hoitaa brändin markkinointia/viestintää.

Oletko itse videotuotanto alan ammattilainen? Etsimme jatkuvasti kumppaneita ja yhteistyö mahdollisuuksia kaikilla tasoilla. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on tunne, että voisimme tehdä yhteistyötä.